Servicii Logo Design/Redesign

Prima interacțiune a publicului tău țintă cu afacerea ta este, de obicei, imaginea vizuală a acesteia. Acest lucru se întâmplă prin intrarea în contact cu o reclamă, un banner sau cu un alt element grafic al firmei.

Logo-ul este unul dintre principalele elemente care constituie imaginea vizuală a unei afaceri. Realizat corespunzător, acesta poate rămâne în mintea clienților ca o asociere a brandului. 

Despre Design-ul Grafic

Identitatea brandului nu înseamnă doar logo și culori pe site, ci și diverse accesorii care completează tabloul, precum cărți de vizită, mape de prezentare, foi cu antet, semnătura de email sau designul de newsletter.
Există două caracteristici care transformă publicitatea într-o unealtă eficientă pentru business. În primul rând, publicitatea trebuie să țintească rezultate concrete. În al doilea rând, ea trebuie să capteze atenția și mintea publicului.
Designul grafic, la fel ca orice execuție de publicitate, este un proces, care își propune o finalitate. În general, finalitatea designului grafic este obținerea unor avantaje pentru companie. Aceste avantaje, fie ele luate separat sau însumate, contribuie la durabilitatea unei afaceri. Echipa Webist poate livra flyere, broșuri, afișe, cataloage, bannere stradale, roll-up-uri, reclame luminoase și alte tipuri de materiale publicitare offline.
Procesul nostru de lucru este unul rapid și transparent. Așa ca întotdeauna, totul pornește de la o discuție cu tine, clientul nostru, în urma căreia îți alocăm un designer talentat și cu experiență. Dacă ai nevoie de o gamă mai largă de servicii de design grafic, îți alocăm o echipă formată din doi designeri. 
 

De ce Webist?

Deoarece avem o experiență vastă cu diverse tipuri de proiecte publicitare. Știm că orice material publicitar trebuie să corespundă nevoilor și cererii. 

  • Clienți noi cu costuri reduse
  • Șansa de a vinde targetat, eficientizând, deci, bugetul
  • Awereness sporit 
 

Clienții Noștrii