Creare Magazin Online

În Ecommerce, toate încep cu un magazin construit și structurat corect. Noi te putem ajuta cu acest lucru. Dezvoltăm magazine online automatizate de la 0 la vânzări 100%

Ce va conține site-ul tău?

După o sesiune gratuită de consultanță cu echipa noastră de webdesign,  Webist va identifica exact nevoile principale ale site-ului, precum și cele mai potrivite metode pentru a le îndeplini

Beneficiezi de

Securitate 100%

Ne asigurăm că întreg site-ul tău este în siguranță.

Site 100% responsive

Realizăm website-uri pregătite să fie accesate de pe orice dispozitiv.

SEO

Facem toate eforturile ca site-ul tău să fie pe cea mai bună poziție în Google.

Încărcare Rapidă

Aplicăm cele mai avansate tehnologii pentru ca site-ul tău să fie mai rapid decât racheta!

Panou Administrare

Poți edita texte și imagini din site-ul tău oricând dorești, fără ajutorul nostru.

Modul GDPR

Vizitatorii site-ului tău nu își vor face probleme cu privire la protecția datelor.

Despre serviciile noastre de creare magazine online

În acest tip de proiecte, pasiunea este cea care face diferența. Încă de la prima linie de cod, primul punct de design sau prima literă scrisă pe site, totul se transformă într-un vehicul de vânzări atunci când crearea magazinului online beneficiază de pasiunea unei echipe care își practică profesia din pasiune. O echipă care nu se imaginează făcând vreodată altceva este exact aceea care va reuși să creeze un magazin online care vinde. Iar noi, la Webist, ne mândrim cu o astfel de echipă. 
Serviciile noastre includ atât crearea magazinului online, cât și asigurarea accesoriilor – strategie de dezvoltare și promovare a produselor. Facem tot posibilul să le oferim clienților noștri nu doar un simplu magazin online, ci unul care este capabil să depășească orice concurență, încă de la început. Ce ne ajută să facem asta? Experiența a sute de campanii pe care le-am derulat în online pentru clienții noștri retaileri. Atunci când vine vorba despre promovarea produselor, există și metode eficiente de a face asta, precum și metode mai puțin eficiente. Noi suntem aici să ți le arătăm pe cele mai eficiente.
Echipa noastră poate construi magazinul tău online și îl poate îmbunătăți constant, ținând cont de comportamentul utilizatorilor și de cele mai recente update-uri Google. De asemenea, în echipa Webist se regăsesc și specialiști certificați Google, oameni care stăpânesc foarte bine tainele Google Ads și SEO.

De ce Webist?

Deoarece tratăm orice proiect ca și cum l-am realiza pentru noi înșine. Crearea site-urilor de prezentare este unul dintre atuu-rile Webist. 

Noi știm că un site, atunci când este bine realizat, poate ajuta o afacere să crească și să devină mai puternică. Site-ul aduce noi vizitatori, crește brand awareness-ul sau renumele brandului pe piață. Îți suntem alături pentru a te ajuta să evidențiezi obiectivele afacerii tale, nevoile și strategia de care ai nevoie.

Ce obții atunci când ne alegi?

  • Ți se oferă un site web cu un design original, care va atrage atenția oricui
  • Un site web care atrage mai multi clienți și vinde mai bine
  • Un avans în fața site-urilor învechite ale concurenței
 

Clienții Noștrii